• Soiva viikko (11.–17.11.2019) on koko musiikkiopiston yhteinen tapahtumaviikko, jonka aikana musiikkiopistolla järjestetään tavallisen opetuksen sijasta paljon erilaisia konsertteja, työpajoja jne.

  Oma opettaja ohjaa ja neuvoo soivaan viikkoon osallistumisesta. Oheiseen julisteeseen on koottu konsertteja ja tapahtumia, joihin kuka tahansa on tervetullut. Näistä haluamme erityisesti nostaa esiin seuraavat:
  * SÄVELLYSPAJA lauantaina 16.11. klo 11-13 Järvenpään Muha-luokassa: Säveltäjä Jukka K. Koskinen tulee opettamaan säveltämistä musiikkiopiston oppilaille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki säveltämisestä kiinnostuneet, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta!
  * Pianissimo!! (lauantaina 9.11. Kallio-Kuninkalassa) kokoaan yhteen Keravan ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston pianistit koko päivän mittaiseen pianokatselmukseen: klo 10 ja 11 soittavat alle 11-vuotiaat, klo 12.30 ja 13.30 soittavat 11-13-vuotiaat ja klo 15 ja 16 esiintymisvuorossa ovat 14-vuotiaat ja sitä vanhemmat pianistit. Klo 18 alkaa päätöskonsertti. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.
  * Sello soikoon! (sunnuntaina 17.11.) on Käpylän, Kirkkonummen, Kotkan seudun ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistojen sellistien yhteissoittotapahtuma, joka huipentuu päätöskonserttiin Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa sunnuntaina 17.11. klo 15. Konserttiin on vapaa pääsy.

  Antoisaa ja musiikintäyteistä viikkoa kaikille!
  Toivottaa Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston väki