• Päivitetty 6.4.2020

  Koronatilanteen sekä valtioneuvoston ohjeiden johdosta musiikkiopiston lähiopetus on keskeytetty toistaiseksi. Järjestelyiden vuoksi musiikkiopiston toimitilat (Järvenpää ja Tuusula) on suljettu ainakin 13.5. saakka.

  Poikkeustilan aikana musiikkiopiston opetus järjestetään etäopetuksena seuraavasti:

  SOITON- ja LAULUNOPETUS: yksilöopetus järjestetään etäopetuksena opettajan ohjeiden mukaan (puhelimitse, whatsapp-videopuheluilla, skypen välityksellä tai videoiden avulla).

  MUHA-OPETUS: järjestetään etäopetuksena, sähköpostin ja Eepoksen välityksellä. Opettajat kertovat toimintatavat.

  TASOKONSERTIT suoritetaan poikkeusjärjestelyin videoiden välityksellä. Opettajat antavat ohjeita ja sopivat järjestelyistä. Tavoitteenamme on, että kaikki instrumentti- ja muha-aineiden kevätkauden opinnot saadaan suoritettua suunnitelman mukaan. Opettajat tiedottavat tarkemmin omia oppilaitaan.

  MUSIIKKILEIKKIKOULU/MUSKARI/MUSIIKKIVALMENNUS: Musiikkileikkikoulun opettajat tuottavat etämateriaalia, ja lähettävät sitä koteihin blogin ja/tai sähköpostin välityksellä. Opettaja antaa tarkemmat ohjeet.

  KOULUMUSIKANTTIOPETUS: Ryhmäopetus jaetaan yksilöajoiksi loppukevään tuntien osalta. Opettajat ottavat oppilaisiin tällä viikolla yhteyttä ja räätälöivät ryhmiensä etäopetuksen. Bändiopetus siirretään syksyyn.

  ORKESTERIT, KUOROT, BÄNDIT: Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston orkesterit, yhteissoitto, bändit ja kuorot peruutetaan toistaiseksi.

  TOIMISTO on suljettu mutta palvelee sähköisesti. Rehtori, apulaisrehtori että opintosihteeri ovat tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimitse.

  Hyödynnetään poikkeuksellista tilannetta ja keskitytään musiikin opiskeluun sekä oman soittimen harjoitteluun. Toivotaan, että tästäkin haastavasta ajasta saadaan siten iloa tulevaisuuteen.

   

  Pirre Raijas, rehtori
  Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto
  pirre.raijas@jarvenpaa.fi
  040 3152845