• Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston tiedote 17.3.2020

   

  Koronatilanteen sekä valtioneuvoston ohjeiden johdosta musiikkiopiston lähiopetus keskeytetään 13.4. saakka. Järjestelyiden vuoksi musiikkiopiston toimitilat (Järvenpää ja Tuusula) suljetaan huomisesta 18.3. alkaen. Mikäli on tarvetta hakea esimerkiksi soitin musiikkiopistolta, se on mahdollista vielä tänään tiistaina 17.3. klo 17 saakka (siinä tapauksessa soita: 040 315 2803).

  Etäopetus käynnistyy yksilöopetuksen osalta huomenna keskiviikkona 18.3. ja muhan sekä musiikkileikkikoulujen/muskareiden/musiikkivalmennuksen osalta ensi viikolla seuraavasti:

  SOITON- ja LAULUNOPETUS: yksilöopetus järjestetään etäopetuksena opettajan ohjeiden mukaan (puhelimitse, whatsapp-videopuheluilla, skypen välityksellä).

  MUHA-OPETUS: järjestetään etäopetuksena, sähköpostin ja Eepoksen välityksellä 23.3. alkaen.

  Tavoitteenamme on, että kaikki instrumentti- ja muha-aineiden kevätkauden opinnot saadaan suoritettua suunnitelman mukaan. Opettajat tiedottavat tarkemmin omasta opetuksestaan.

  Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston orkesterit, yhteissoitto, bändit ja kuorot peruutetaan toistaiseksi. Myös koulumusikanttiopetus perutaan tältä keväältä.

  MUSIIKKILEIKKIKOULU/MUSKARI/MUSIIKKIVALMENNUS: Musiikkileikkikoulun opettajat tuottavat materiaalia eri ryhmille. Linkit lähetetään koteihin. Lapset voivat osallistua muskarituntiin kotonaan. Opettaja antaa tarkemmat ohjeet.

  TOIMISTO on suljettu mutta palvelee sähköisesti. Rehtori, apulaisrehtori että opintosihteeri ovat tavoitettavissa sähköpostilla ja puhelimitse.

  Koronavirustilanne voi muuttua nopeasti. Seuraamme virallista ohjeistusta ja tiedotamme muutoksista välittömästi.

  Hyödynnetään poikkeuksellista tilannetta ja keskitytään musiikin opiskeluun sekä oman soittimen harjoitteluun. Toivotaan, että tästäkin haastavasta ajasta saadaan siten iloa tulevaisuuteen.

  Pirre Raijas, rehtori

  Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto

  pirre.raijas@jarvenpaa.fi

  040 3152845