• Uusien oppilaiden ilmoittautuminen
  alkaa lauantaina 18.4. klo 12 osoitteessa kum.eepos.fi

  Tervetuloa musisoimaan!

  Tietoa musiikkiopistosta
  Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto on Järvenpään kaupungin ja Tuusulan kunnan yhteinen musiikkiopisto.

  Taiteen perusopetuksessa annetaan musiikin laajan oppimäärän mukaista opetusta. Lukukausimaksu sisältää myös yhteissoiton ja teoria-aineiden opiskelun. Oppilaita otetaan vapautuneille paikoille taiteen perusopetukseen ja avoimeen musiikkiopistoon ilmoittautumisjärjestyksessä ja soitinkohtaisesti.

  Tänä vuonna toivotaan uusia oppilaita erityisesti puhaltimiin kuten fagottiin, oboeen, käyrätorveen ja pasuunaan sekä kontrabassoon ja pop/jazz-soittimiin kuten sähköbassoon ja sähkökitaraan. Mutta todennäköisesti vapautuu paikkoja kaikissa muissakin instrumenteissa.

  Avoimessa opetuksessa kaikenikäiset oppilaat, myös aikuiset, voivat harrastaa musiikkia omaan tahtiinsa toivomallaan tavalla.

  Koulumusikanttiopetusta annetaan koulupäivän jälkeen lapsen omalla koululla tai lähikoululla. Opetus on pienryhmäopetusta (2-6 oppilasta), ja opetuskertoja on 20 kertaa lukuvuodessa. Mukanaolo ei edellytä aikaisempaa soitto-/laulukokemusta.

  Musiikkileikkikoulu on tarkoitettu alle 8-vuotiaille lapsille. Tunnit suunnitellaan lapsen ikätason mukaan, jolloin muskari tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja tarjoaa iloa ja elämyksiä.

  Ilmoittautuminen
  http://kum.eepos.fi

  Lisätietoja
  Musiikkiopiston nettisivuilla www.kum.fi
  Sähköpostitse: musiikkiopisto@jarvenpaa.fi

  Opintosihteeri Taina Perttilä, taina.perttila@jarvenpaa.fi, 040 3152803
  Rehtori Pirre Raijas, pirre.raijas@jarvenpaa.fi, 040 3152845
  Apulaisrehtori Juha-Pekka Putkonen, juha-pekka.putkonen@jarvenpaa.fi, 040 3152864

  Olemme tavoitettavissa la 18.4.2020 klo 12-14