• Hinnasto

 • Lukukausimaksu laskutetaan kotiin tulevalla laskulla.

   

  Lukukausikohtaiset laskut lähtevät musiikkiopistolta syyslomalla (vk 45) ja talvilomalla (vk 8).

   

  Hinnasto avautuu tästä.

   

   

   

   

  Opintojen lopetukset ja keskeytykset

  Täysi-ikäinen oppilas/huoltaja ilmoittaa opintojen lopettamisesta sähköpostitse musiikkiopiston toimistoon musiikkiopisto@jarvenpaa.fi. Opinnot katsotaan loppuneeksi sähköpostin lähetyspäivänä.

   

  Avoin yksilöopetus

  Jos opinnot lopettaa ennen lukukausimaksujen lähettämistä, maksetaan vain pidetyistä tunneista. Opinnot katsotaan loppuneeksi sinä päivänä, kun täysi- ikäinen oppilas / huoltaja lähettää sähköpostin musiikkiopiston toimistoon. Mikäli lukukausimaksun lasku on jo lähetetty, laskua ei hyvitetä. Huomioithan, että myös oppilaan poissaolokerta on pidetty opetuskerta.

   

  Koulumusikantit ja musikantit

  Koulumusikantit ja musikantit laskutetaan jaksoissa. Yksi jakso sisältää 10 opetuskertaa. Mikäli harrastus lopetetaan kesken jakson, veloitetaan koko jaksomaksu voimassa olevan hinnaston mukaan. Huomioithan, että myös oppilaan poissaolokerta on pidetty opetuskerta.

   

  Viikonloppukurssit

  Viikonloppukurssien ilmoittautuminen on sitova, peruutus tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen kurssin aloitusta. Kurssimaksu veloitetaan täysimääräisenä, mikäli peruutus tehdään alle vuorokautta ennen kurssin alkua tai kurssille ei ilmaannuta ollenkaan.