• Viikonloppukurssit

 • Viikonloppukursseja järjetetään kaiken tasoisille musiikkiharrastajille ja harrastamisesta kiinnostuneille aikuisille. Kurssit pidetään pääsääntöisesti musiikkiopiston tiloissa Järvenpään toimipisteessä osoitteessa Seutulantie 8. Osallistujat ovat yleensä iältään n. 20–65-vuotiaita miehiä ja naisia. Viikonloppukursseilla opetusta on 4 tuntia tai 8 tuntia, ja opetus jakautuu lauantaille ja sunnuntaille. Kurssimaksu 8 tunnin kurssilla on 80 € ja 4 tunnin kurssilla 40 €

   

  Ilmoittaudu TÄSTÄ

   

  Viikonloppukurssit syksyllä 2019

   

  21. - 22.9. klo 12 - 16 Bluegrass Workshop

  Tutustutaan bluegrass-musiikkiin ja sen soittotyyleihin. Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin musiikin harrastajille. Oma soitin tarvitaan. Mandoliinin, banjon, kitaran, basson, viulun ja dobron soittajat tervetuloa mukaan workshopiin!

  28. - 29.9. klo 12 - 15 Irlantilaisen laulun kurssi

  Kurssilla tutustutaan irlantilaisen kansanlauluperinteen ohjelmistoon ja tyylipiirteisiin. Ohjelmistoa työstetään sekä yksi- että moniäänisesti. Tavoitteena on tutustua lauluihin, kehittää äänellistä ilmaisua sekä opetella irlantilaisen kansanlaulun tyylipiirteitä, kuten melodioita rikastuttavien korusävelten tuottamista.

   

  19. - 20.10. klo 10 - 13.30 Irlantilaisen kansanmusiikin jamikurssi

  Jamiworkshop perehtyen irlantilaisen kansanmusiikin tyylien erityispiirteisiin. Sopii kaikille soittimille. Oma soitin tarvitaan.

   

  26. - 27.10. klo 12 - 14 Cajonrumpujen kurssi

  Kurssi sopii kaiken tasoisille cajonin rytmeistä kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi yleisimmät cajonilla soitettavat rytmit ja erilaiset äänet. Musiikkiopistolla on pari lainasoitinta. Opetusta 2 x 45/päivä.

   

  9. - 10.11. klo 10 - 13.30 Bluegrass- ja Old Time -mandoliinikurssi

  Kurssilla tutustutaan ja soitetaan amerikkalaista bluegrass- ja old time -musiikkia mandoliinilla sekä tutustutaan plektrasoittotekniikkaan ja erilaisiin soittotyyleihin. Oma soitin tarvitaan kurssilla.

   

  16. - 17.11. klo 10 -13.30 Suomalaisia perinnesävelmiä mandoliinilla ja kitaralla

  Kurssilla tutustutaan suomalaisten perinnekappaleiden soittotekniikkaan ja tyyleihin. Melodia - ja sointusoittoa.

   

  16. -17.11. klo 10 -12 iPad / Garagebandin viikonloppukurssi

  Kurssi sisältää Garageband ohjelman alkeet, jossa käsitellään ohjelman perustoiminnot kuten mm. äänittäminen ja tutustutaan myös virtuaalisiin soittimiin. Kurssilla tehdään lyhyt kappale, jonka voi lähettää Garagebandin tarjoamilla monilla mahdollisuuksilla eteenpäin.

   

  Lisätietoja: musiikkiopisto@jarvenpaa.fi