Kirjaudu >>

AIKUISTEN viikonloppukurssit

 

Viikonloppukursseja löytyy kaiken tasoisille musiikkiharrastajille ja harrastamisesta kiinnostuneille aikuisille. Syksyn kurssit pidetään Musiikkiopiston Järvenpään toimipisteessä osoitteessa Seutulantie 8. Osallistujat ovat iältään n. 20 - 65 vuotiaita miehiä ja naisia. Viikonloppukursseilla opetusta on yhteensä n. 8 tuntia, joka jakautuu 4 tuntia lauantaille ja 4 tuntia sunnuntaille. Kurssimaksu kaikilla kursseilla on 80 €.

 

Syksyn 2017 viikonloppukursseja ovat

 

23. - 24.9. klo 10 - 13.30 Irlantilaisen kansanmusiikin jamikurssi
Jamiworkshop perehtyen irlantilaisen kansanmusiikin tyylien erityispiirteisiin. Sopii kaikille soittimille. Oma soitin tarvitaan.

 

30.9. - 1.10. klo 10 - 13.30 Bluegrass- ja Old Time -mandoliinikurssi
Kurssilla tutustutaan ja soitetaan amerikkalaista bluegrass- ja old time -musiikkia mandoliinilla sekä tutustutaan plektrasoittotekniikkaan ja erilaisiin soittotyyleihin.

 

30.9. - 1.10. klo 12 - 16 Keikkamyyntikurssi
Kurssilla saadaan hyvät perusvalmiudet tehokkaaseen esiintymistilaisuuksien hankintaan.

 

7. - 8.10. klo 12 - 16 Cajonrumpujen kurssi
Kurssi sopii kaiken tasoisille cajonin rytmeistä kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi yleisimmät cajonilla soitettavat rytmit ja erilaiset äänet. Musiikkiopistolla on pari lainasoitinta. Kurssilla voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta soittamisesta!

 

28. - 29.10. klo 12 - 16 Bluegrass Workshop
Tutustutaan bluegrass-musiikkiin ja sen soittotyyleihin. Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin musiikin harrastajille. Oma soitin tarvitaan. Mandoliinin, banjon, kitaran, basson, viulun ja dobron soittajat tervetuloa mukaan workshopiin!

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ