Kirjaudu >>

AIKUISTEN syksyn 2017 viikonloppukursseille ilmoittautuminen on avautunut

AIKUISTEN viikonloppukursseja löytyy kaiken tasoisille musiikkiharrastajille ja harrastamisesta kiinnostuneille aikuisille. Syksyn kurssit pidetään Musiikkiopiston Järvenpään toimipisteessä osoitteessa Seutulantie 8.

 

Syksyllä 2017 tarjolla on

 

16. - 17.9. klo 10 - 13.30 Irlantilaisen kansanmusiikin jamikurssi
Jamiworkshop perehtyen irlantilaisen kansanmusiikin tyylien erityispiirteisiin. Sopii kaikille soittimille. Oma soitin tarvitaan.

 

30.9. - 1.10. klo 10 - 13.30 Bluegrass- ja Old Time -mandoliinikurssi
Kurssilla tutustutaan ja soitetaan amerikkalaista bluegrass- ja old time -musiikkia mandoliinilla sekä tutustutaan plektrasoittotekniikkaan ja erilaisiin soittotyyleihin.

 

30.9. - 1.10. klo 12 - 16 Keikkamyyntikurssi
Kurssilla saadaan hyvät perusvalmiudet tehokkaaseen esiintymistilaisuuksien hankintaan.

 

7. - 8.10. klo 12 - 16 Cajonrumpujen kurssi
Kurssi sopii kaiken tasoisille cajonin rytmeistä kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi yleisimmät cajonilla soitettavat rytmit ja erilaiset äänet. Musiikkiopistolla on pari lainasoitinta. Kurssilla voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta soittamisesta!

 

28. - 29.10. klo 12 - 16 Bluegrass Workshop
Tutustutaan bluegrass-musiikkiin ja sen soittotyyleihin. Kurssi soveltuu niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin musiikin harrastajille. Oma soitin tarvitaan. Mandoliinin, banjon, kitaran, basson, viulun ja dobron soittajat tervetuloa mukaan workshopiin!

 

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ


<< Arkistoon